Termeni si Conditii

Totalitatea informatiilor prezente pe website-ul PaySal sunt in proprietatea exclusiva S.C. Arena Consulting S.R.L. si nu poate fi preluate, difuzate, comercializate decat cu acordul scris al Arena Consulting S.R.L..

Orice incercare de copiere, folosire ilegala a acestor informatii da dreptul Arena Consulting S.R.L. de a actiona in instanta persoanele fizice sau juridice care incalca aceste prevederi.

Utilizatorii pot adresa intrebari prin intermediul site-ului, la care se raspunde in mod gratuit, fara ca prin aceasta sa se creeze o relatie contractuala.

Utilizatorii inteleg faptul ca raspunsurile la intrebarile solicitate au cu caracter informativ, orientativ fara a implica vreo obligativitate si/ sau raspundere legala din partea specialistilor nostri.

Informatiile cuprinse pe websitul PaySal sunt dedicate folosirii de catre utilizatori pentru uz personal, nu constituie o baza juridica in fata niciunei institutii sau terte persoane si nu pot face obiectul comercializarii.

Prin informatii ne referim, dar fara a ne limita la acestea, toate textele, datele, formularele, software sau imagini statice prezente pe site.

Urmatoarele actiuni sunt interzise:

 1. reproducerea sau stocarea continutului PaySal, precum si trimiterea acestui continut catre alt website, server sau mijloc de stocare a informatiei;
 2. transmiterea, publicarea, modificarea, participarea la transfer, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea si afisarea continutului PaySal;
 3. publicarea de materiale cu continut obscen, ofensator, violent, defaimator, discriminator, rasist, sovin;
 4. publicarea de materiale publicitare sau promotionale, sau alte forme de comercializare de produse sau servicii;
 5. publicarea sau difuzarea de materiale cu continut explicit sexual sau transmiterea de linkuri catre websituri pentru adulti;
 6. difuzarea sau transmiterea materialelor ce contin virusi, viermi sau de programe menite a distruge sistemele de operare;
 7. incarcarea, postarea sau transmiterea de materiale de tipul “junk mail”, “spam”, „spim” scrisori in lant, scheme piramidale, sau alte forme de solicitari neautorizate;
 8. incarcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea de continut pentru care utilizatorul nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
 9. promovarea de informatii despre care utilizatorul cunoaste ca sunt false sau promovarea de activitati ilegale sau abuzive, obsecene, amenintatoare, calomnioase;
 10. promovarea sau furnizarea de informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovarea violentei fizice sau verbale impotriva oricarui grup sau persoane, sau promovarea oricarui act de cruzime fata de animale;
 11. publicarea de materiale protejate de dreptul de autor, pentru care nu exista permisiunea autorului de publicare si difuzare.

S.C. Arena Consulting S.R.L. poate unilateral in orice moment, modifica, suspenda, schimba, adauga si elimina parti ale continutului furnizat pe acest site.

Termenii si Conditii pot fi modificate, oricand, fara niciun preaviz sau modificare, de aceea va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati acest site. Noile reguli isi vor produce efectul din momentul afisarii lor pe websit.

Continuarea folosirii de catre membri a websitului PaySal atesta acceptul acestora a noilor reguli.

Legaturi catre alte websituri:

Websitul PaySal poate furniza legaturi (link-uri) catre alte websituri sau resurse.

Arena Consulting S.R.L. nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, nefiind responsabile pentru continutul publicat pe aceste websituri sau resurse.

S.C. Arena Consulting S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de websituri sau resurse, recomandandu-le utilizatorilor sai sa citeasca termenii si conditiile prevazute pe aceste site-uri.

 Legislatia aplicabila:

Drepturile si obligatiile ce revin partilor, asa cum reies din prezentul document, precum si efectele juridice produse de acesta, sunt guvernate de legile romane in vigoare.

Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest document se va solutiona pe cale amiabila.

In cazul in care rezolvarea disputelor nu este posibila in termeni amiabili, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente.