Despre noi

Totul a inceput intr-o seara de noiembrie la o discutie intre prieteni….

Eliza BourceanuUnul dintre ei, care avea deja o firma de renovari imobile si care din cand in cand imi mai cerea ajutorul (ii dadeam diverse formulare de genul decizii de incetare cim, model de act aditional, adeverinte de vechime, etc) a ramas surprins cand a aflat de la mine despre modificarea salariului minim brut pe tara, intrebandu-se de ce contabila nu l-a informat la timp (cred ca discutia avea loc la vreo 2 luni de la majorarea salariului minim).

El a fost cel care mi-a zis „De ce nu-ti faci tu firma pentru a oferi consultanta pe resurse umane, salarizare si ce mai stii tu?! Eu nu vreau sa ma mai ocup de toata hartogaraia si iti dau si salarizarea, caci Dana (contabila) oricum e full!”

Am zambit… fara sa spun nimic.

A doua zi, m-a sunat pentru a-mi da contactul unei persoane specializata pe infiintare de societati. I-am raspuns ca am nevoie de timp sa ma gandesc, ca nu e atat de simplu pe cat pare, etc.

„Draga mea, eu nu am timp si mai am si doi prieteni care sunt in aceeasi situatie ca mine, asa ca suna persoana si apuca-te de treaba!” a fost raspunsul sau. Au urmat argumentele lui (in mare parte fondate) si pot spune ca la fiecare semn de indoiala venit din partea mea avea un raspuns.

Astfel, am inceput cu un client (si prieten J), cu doua recomandari, au urmat si altele care s-au concretizat in parteneriate, parteneriate pe care le avem in prezent.

Pentru noi a fost cat se poate de real ca un client multumit iti aduce alti 2-3 clienti in portofoliu.

Ne dorim parteneriate pe termen lung pentru ca suntem un pertener de incredere.

Eliza Bourceanu
Senior Partner Paysal
Mail: eliza.bourceanu@paysal.ro
Skype: eliza-lorena