Clientii nostri

Ce spun clientii nostri:

evinoEvino.ro e despre vinuri (albe, rosii sau rose-uri, linistite sau spumante, tinere sau de colectie), despre buchet, gust si post-gust, asociere culinara sau temperatura optima de servire. Cateodata mai este si despre timpul de decantare sau despre forma ideala a paharului pentru savurarea unui Pinot Noir.
Dar cand vine vorba despre salarizare, administrare personal, consultanta si legislatie HR, ITM CIM etc., apelam la PAYSAL. Pentru ca noi ne-om pricepe la vinuri, dar ei sigur se pricep la administrarea resurselor umane. Deh, fiecare cu domeniul lui de expertiza!
Daca vrei un sfat despre cel mai potrivit vin pentru masa de duminica, intreaba-ne.
Dar daca vrei sa nu duci grija managementului resurselor umane in compania ta, mergi la PAYSAL, ca ei sunt profesionistii in domeniu!

Alina Negoescu / Managing Partner www.evino.ro

asteros-consulting

„Am ales sa lucram cu PAYSAL in 2012 si a fost o buna alegere. Apreciem foarte mult flexibilitatea, proactivitatea si deschiderea aratata in rezolvarea solicitarilor noastre. Cu 2 luni in urma am avut control de la ITM Bucuresti si totul a fost „ca la carte”. Multumim PAYSAL!”

Irene BUGA, Director general, Astraeus Consulting

interprod-300x83“Incepand cu anul 2009, am externalizat salarizarea si activitatea de administrare a dosarelor de personal, devenind primul client al PAYSAL. De la an la an am observat dezvoltarea firmei si adaptarea la noile nevoi de afaceri.

Echipa PAYSAL dovedeste competenta profesionala, seriozitate, responsabilitate, operativitate, implicare si flexibilitate, de care avem atat de multa nevoie in mediul economic actual.

PAYSAL s-a dovedit a fi un partener de lunga durata, pe care ne putem intotdeauna baza, si avem incredere in ei pentru dezvoltarea noastra viitoare.

Luand in considerare toate acestea recomand cu tarie serviciile PAYSAL.”

Emil CALINESCU, Director general, Interprod

“It is a great pleasure to recommend PAYSAL with whom we’ve had a partnership ever since 2011.

veraconOur relationship consisted of:

  •  Process payroll fast and accurately;
  •  Assistance in personnel administration in accordance with legal requirements;
  •  Permanent support by e-mail and phone;
  •  Informative notes with the latest changes in legal provisions delivered in time;

 We appreciate the professionalism and competence of our partners, as well as their flexible attitude and willingness to promptly and completely resolve our requirements.”

Frank WENDT, CEO, Veracon